Hoeveel kamelen ben jij waard?
Door: Jen
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
25 Oktober 2009 | Zwitserland, Genève
Dat was geloof ik hallo in het arabisch!
Ben gister thuis gekomen van een onwijs lekkere week vakantie. vakantie van mijn jaar vakantie ;)
de vakantie begon eigenlijk op vrijdag. Inpakken! heerlijk, gelukkig is mjo ook erg makkelijk daarin. Hup allemaal in de koffer en na een half uurtje ben je echt wel klaar. Natuurlijk had ik weer veelte veel kleren mee en toen ik tot de conlussie kwam dat ik minstens voor 20 dagen kleren mee had terwijl we er 7 gingen heb ik de helft eruit gehaald. Daarna met mjo mama mia gekeken. Fantastisch! Ze is natuurlijk 46 en kent alle liedjes uit haar hoofd. mama mia, here we go again!
zaterdag ging de wekker al om 5 uur. Vroeg nadat we tot 2 uur mama mia hadden gekeken..En daarna vliegen! Voor d was het de eerste keer vliegen en na een week vakantie vind hij nog steeds een van de leukste dingen het opstijgen van het vliegtuig ;) na 5 uur reizen waren we bij het hotel! ontvangen met een gruwelijk zoet welkomsdrankje en getrommel en gedans kon het feest beginnen. Wat een luxe resort! Overal stikte het dan ook van de rijke merkkindjes met dure merken op hun kleren maar echt club med is dan ook fantastisch leuk!
Ik had mijn eigen kamer dus kon eigenlijk doen wat ik wou! Daniel ging elke ochtend naar de mini club med om naar zijn paardrijles tegaan want dat wou hij zo graag haha:P Ik heb tennis lessen gevolgd, zie je het voor je? Was echt leuk :P Was er eigenlijk op tegen..ben ik in marokko ga ik op een tennisbaan staan...maar het ws toch erg leuk(A)
Heerlijk veel gezwommen! De zee had enorm hoge golven en je moest echt oppassen met de onderwaardse stroming maar samen met d was de zee nog leuker ;) Het is zo leuk. ik heb een excuus om te rollen in het zand, zandkastelen te bouwen,elkaar onder het zand gooien en daarna keihard rennen naar de zee: Daniel. tja ..ik moet natuurlijk wel op hem passen he haha
Ik heb ook een paar hele lieve vriendinnetjes ontmoet. eentje uit duitsland waar ik de hele week mee heb gelachen, 2 uit nederland en 2 zusjes uit lausanne! Zo leuk! Elke avond kon je in de club zelf uit en het was verbasend genoeg echt leuk! Samen met hun midden in de nacht in het zwembad gezwommen en de laatste nacht wezen zwemmen in de zee (L)
In marokko mag je onder je 18e geen alcohol drinken ..grr! Verdorrie heb ik all inclusive..Maar toen mijn paarse kinderbandje in de zee was beland vroeg ik om een nieuwe en toen kreeg ik het oranje 18 jarige bandje! helloooo Tequilla! helaas kwamen ze er na 3 dagen toch nog achter en mocht ik mijn bandje weer verwisselen..balen.
Oh en nog wat grappigs! Ik kwam een jongen tegen en dacht..hmmmm ken ik jou niet ergens van? Wat gek. Nee vsat niet. laat maar. En de volgende dag dacht ik weer..he?? Wat blijkt nou! het was hugo! Een jongen die ook op examenreis naar albufeira was en onze onderbuurman. Hele week mee gefeest en herkende ik hem niet haha. Oh wat is de wereld toch klein! Hij werkte hier voor 2 weken als animateur en savonds lekker met hem partyen want dat kan want mijn albufeira shirtje had ik meegenomen ;)
Samen met didier en mjo heb ik een fietstocht door agadir gemaakt en de lokale vishaven gezien. Fantastisch! Allemaal mensen aan het werk en enorme vissen kwamen eruit. Ook hebben we dromedaris gereden. dat was echt grappig. je bent een toerist of je bent het niet he (A)
Allemaal leuke foto`s en filmpjes gemaakt..maar de laatste avond is mijn camera gestolen! Argh!!!! Ik was zo boos! Hij was van mich en niet eens zo duur en al mijn vakantie fotos stonden erop. Wie doet nou zoiets???
gelukkig was er een reisverzekering maar was zo boos! En die mensen daar deden ook geen flikker om te helpen. De man van de receptie heeft het geweten toen het enige wat hij deed met zijn armen over elkaar staan en mij zeggen dat hij het niet had gedaan en me een decleratie formulier geven. MIDDEN IN DE NACHT. moest het meteen invullen. Nou dacht dat ik flipte! Er kon geen sorry van af, mag omdat ik 17 ben geen alcohol drinken maar een handtekening zetten dat ze niet verantwoordelijk waren dat mocht wel (wat ook nog boordevol engelse spelfouten stond!) Nadat ik hem dat uiterst vriendelijk heb verteld mocht het ook eigenlijk wel morgen. Hopelijk horen we snel wat van de verzekering maar als je ondertussen naaktfotos op youtube ziet weet je waar ze van komen ;)
Oh mjo en ik hebben orientalse danslessen gevolgd, zo grappig! Het is echt leuk om te doen :D Ik heb haar een dvd gekocht om thuis verder te oefenen..ben benieuwd of die werkt ;)
Al met al heb ik dus een waanzinnige leuke vakantie gehad en was echt blij om te merken dat mijn frans onwijs verbeterd is! Mjo en didier waren heel trots en we hebben samen ook erg veel frans gepraat!
Hoop dat verder met jullie ook alles goed gaat. En een nieuwtje! 18 november kom ik een halve week naar nederland. (of had ik dat al verteld?)
Heel veel liefs
Jen
25 Oktober 2009 - 13:48
Lisa:
Ow, ow, ow! Wat een onwijs leuke verhalen! Fijn om je binnekort weer even te kunnen zien!
Kus -
25 Oktober 2009 - 15:05
Merel:
Jen!
Wat ontzettend leuk klinkt het allemaal!
Wat een geluk dat je meemocht! Fijn dat je het zo naar je zin hebt!
Kusjes -
25 Oktober 2009 - 16:19
Inge :
hi lieverd we zijn ook weer thuis veel tllel vanavond -
26 Oktober 2009 - 09:05
Dad:
hi lief
mis je zo veel, hoop dat veel kunnen doen als je terug bent
luv u
26 Oktober 2009 - 14:37
Erinke:
Hee Jenn, wat heerlijk klinkt die vakantie van jou zeg! En oppasser zijn is HET excuus om weer even helemaal kind te zijn haha, geniet ervan!
Wel ontzettend balen van je camera, veel mooie pic's verloren gegaan?
Geniet en tot 18 november! -x- Erinke -
28 Oktober 2009 - 18:25
He jenn
Leuke vacantie gehad lees ik weer . Jenn jessica heeft ook een reisverslag gemaakt net als jij want raad eens zij zit voor een weekje in milaan.Zij wil je graag opzoeken maar volgens mij is dat te ver
Kijk maar eens op haar reis verhaal als je wil natuurlijk .
Love margrit -
28 Oktober 2009 - 18:34
Jenn
Naam van jessica reisverslag is zangerrinus waar ben je nu. Kijk maar love margrit -
31 Oktober 2009 - 13:19
Lydia:
hey jen! Gaaf hoor, Marokko! Mijn moeder zei net nog, hoe heet die site van jen ook alweer...ohja, jennifer, waar ben je nou? hihi
Nou, tot snel, take care! xx -
02 November 2009 - 21:24
Lise:
wo Jenn echt super tof joh, wat je allemaal doet! Ook echt superleuk dat het gezin je zo goed bevalt! 't lijkt me echt een superervaring!
un grande bisous (dat is toch een kus haha)
Lise -
03 November 2009 - 22:16
Inge:
jen iedereen vraagt naar je op de duikclub en 10000 kamelen vonden ze te weinig groetjes van iedereen -
04 November 2009 - 19:26
Christa:
Ha die Jen! Nou, jij beleeft wel wat he!In Frankrijk is geen tequilla hoor!Nu bijna naar NL voor paar dagen! Zul je wel naar uitkijken! Veel plezier thuis en met je vriendinnen! Groeten aan je ouders!
Liefs,
Christa -
07 November 2009 - 12:09
Margrit:
Nu hier een berichtje van mij. Hoe gaat het nu jenn heb je een klein beetje heimwee of helemaal niet. Wij vinden het in iedergeval heel leuk dat je 17-11 een weekje thuis komt. Kom je dan okk bij ons langs love wim en margrit -
10 November 2009 - 17:48
Jen:
mis je ben blij dat je over komt inge