Frans de catastrofe
Door: Jen
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
01 September 2009 | Zwitserland, Genève
Nou ik ben veilig aangekomen in Zwitserland! Voelde me wel erg alleen zo in dat vliegtuig..maar gelukkig had ik 2 aardige buurmannen.
Mjo & daniel hebben mij opgehaald op het vliegveld en met veel gewaai en gelach voelde ik me gelukkig erg welkom!
Ik ben nu al helemaal in shock van al dat moeilijke frans en had gehoopt dat het me net zoals engels afzougaan..maar helaas! Het wordt hard studeren en woordjes leren om het allemaal onder de knie te krijgen. gelukkig helpen ze me hier thuis heel erg geduldig..dus dat is allemaal erg fijn!
Nou..ik ga jullie snel op de hoogte houden van alle dingen die er gaan gebeuren. Maar tot nu toe is lunchen of naar de supermarkt gaan al totaal anders ;)
Heel veel liefs en tot snel!
01 September 2009 - 14:00
Lilian:
Al een fatsoenlijke maaltijd achter de kiezen? :D -
01 September 2009 - 15:14
Inge:
ik hoop dat de tweede dag beter gaat gek zonder jou -
01 September 2009 - 15:20
Michael:
heeey jenn wat gaaf allemaal ben echt benieeuwd hoe je dagen daar zijn maar gelukkig kan ik et via deze site allemaal bijhouden ben super trots op je
dikke kus -
01 September 2009 - 20:42
Dad:
hi lief,
hoe gaat het ? mis je nu al , maar het komt wel goed. wat hen je voor lunch en diner gehad ? heel anders of valt het mee ?
luv u lots speak to you soon -
01 September 2009 - 21:34
Inge:
he jen ik heb 2 palingen gezien en 5 snoeken iedereen vroeg naar je gerrit heeft ook zijn 2 sters het drankje halen ze wel in zwitserland super trots op je -
02 September 2009 - 15:07
Sietske:
hej jennie!
vind het heel leuk om te lezen dat je goed bent aangekomen!
ben benieuwd naar al je verhalen! :)
vind het allemaal heel knap van je!
dikke kus -
02 September 2009 - 20:03
Pallieter:
Ook namens Joan, Renee, Philip en Ceza succes daar!
En als je ouders nog computer hulp nodig hebben, dan stuur je mij maar :) -
03 September 2009 - 11:26
Joel:
Hey hoe is het met jou
vermaak je nog een beetje daar??
veel suc6 de komende tijd
Groetjes Joel n Djavaro -
03 September 2009 - 16:13
Margrit:
He jenn leuk om zo wat van je te horen. Je weet dat wij supertrots op je zijn.
Wat lijkt je trouwens veel op inge op de foto van je site.
Het lijkt mij een super leuk oppaskindje.
IK vind frans ook erg moeilijk Frans kent mij maar ik hem niet flauw he . Het gaat je vast lukken om de taal goed onder de knie te krijgen
Love margrit wim jessica lydia -
04 September 2009 - 07:36
Inge :
hai lieverd je ziet er al aardig gesettelt uit de eerste brief zit al op de post love mam en dad -
04 September 2009 - 16:15
Lars:
nichtje houd je koest he
hoe is het daar nu?
kus -
06 September 2009 - 12:10
Astrid:
HAI Jennifer,
Fijn dat alles goed gaat. Hoezo mis je niemand, je moeder toch wel en je duikmaatje Lars en je geliefde tante Astrid. Leuk he in Frankrijk, zelf het toiletpapier heeft leuke kleurtjes en ze hebben zulke leuke spulletjes en lekker eten. -
06 September 2009 - 17:13
Wim En Margrit:
He Jen, Hoe is ie daar? Leuk om te zien en lezen dat je het naar je zin hebt. Niet te veel, want je moet nog wel thuis komen.....
Wij wilden dat we nog jong waren, want dan gingen we je zo acherna.
Love xxx Wim & Margrit -
07 September 2009 - 08:55
INGE :
SUPER TROTSE MAMA DENKT AAN JE -
08 September 2009 - 09:19
Jessica:
Hi Jenn the men
Kun je ook je nieuwe adres online zetten? Dan stuur ik je eens een zoetsappige brief! :)
Dikke kus! -
16 September 2009 - 18:14
Erinke:
Wat leuk ik zie die foto's van Albufeira die ik voor je had geselecteerd ook in dat fotohangding!! :D
Dat vind ik nou leuk om te zien (:
Hoop dat je al een beetje je weg vindt in het minder platte Zwitserland. Heel veel succes met Frans! Weet dat meneer Gellings trots op je is haha!
En ik wist niet dat je een zwembad daar had?:O Chill!
Beaucoup des bisous, -x- je fransmaatje (plus nina dan) Erinke