Terima Kasih - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Jennifer Sykes - WaarBenJij.nu Terima Kasih - Reisverslag uit Denpasar, Indonesië van Jennifer Sykes - WaarBenJij.nu

Terima Kasih

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

14 April 2013 | Indonesië, Denpasar

Lieve allemaal,

Dit is alweer het laatste reisverslag van Bali. Dag Indonesië, het is voorbij. 2,5 maand. Aan de ene kant lijkt het alsof we hier nog maar net zijn en aan de andere kant hebben we zoveel gezien, geleerd van de mensen hier, Bali, Lombok, Gili’s en Java ontdekt. Ik geloof ook niet dat we meer uit de kan hadden kunnen halen.
De laatste weken waren we eigenlijk nog meer dan anders bewust van hoe vervelend het is dat we bijna weg moeten. Oh neeee we zitten straks 2,5 maand lang niet meer 30 minuten van de zee vandaan. Ohh neee geen Sky garden meer. Oh neee niet meer surfen, niet meer tochtjes hier, geen nasi man, ronny of charlie de chauffeurs. Haha nou zo ging het 2 weken lang. Daarnaast moesten we behalve extra hard van Bali genieten ook aan school. Niemand gelooft dat we hier wat doen maar dat is dus niet het geval. We moesten ons 3e en laatste project inleveren; een final script voor ons fictieve evenement voor Apple. Daarnaast hadden we een defence en een toets. De toets heb ik het cijfer nog niet van maar blok 1 heb ik afgesloten met een 8 en blok 2 tot nu toe ook! Even de toets afwachten…..
6 april hadden we feest want onze Bianca werd 19. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden en voor onze b-day girl hebben we een karoake kamer afgehuurd. Hoe typisch Aziatisch? Heel erg leuk met een aansluitende bbq in skygarden en de nodige danspasjes daar. Hele leuke avond.
Ook hebben we de Budha to Budha winkel bezocht. Waarschijnlijk niet echt maar dat is nog een roddel die hier verschillende versies kent haha. Niet echt mijn sieraad en helaas voor Mich en lies niks gevonden 
En na de laatste strand dagen, food market van Denpaser, laatste hapje nasi en laatste zonnestralen is het dan toch ECHT tijd om afscheid te nemen. Vrijdagnacht o 03.30 vertrokken en om 6 uur vlogen we dan daadwerkelijk weg. Na 3 uur gevlogen te hebben naar Kuala Lumpur hebben we extra lang mogen genieten van het vliegveld. 6 uur om precies te zijn haha. Daarna na een lange dag vliegen aangekomen in Chiang Mai, in het Noorden van Thailand.
Het is hier mooi. Heel bijzonder maar dat…vertel ik lekker in het volgende verslag.

Dikke zoen,

Jen

• 14 April 2013 - 14:06

Dad:

Weer een mooi verslag .
    Love u lots tot zaterdag

Dad xxxx♥♡♥

• 14 April 2013 - 15:23

Inge :

jen het ziet er gezellig uit en jen wat kun je leuk schrijven
    tot gauw